Publicatie in blad Nijmegen Business (maart 2017): Brand.

Eén van de ergste dingen die een bedrijf kan overkomen. Allereerst vanwege het gevaar dat je medewerkers en gasten lopen. Ten tweede vanwege de enorme financiële gevolgen. Veel ondernemingen die door brand worden getroffen, komen dit niet meer te boven, hoe goed ze ook verzekerd zijn. De inspecteurs van Elektra Inspectie maken brandrisico's zichtbaar in relatie tot elektrotechnische installaties en geven onafhankelijk, betrouwbaar en helder advies over wat je kunt verbeteren. Een belangrijke stap in het voorkomen van brand.

Bekijk het volledige artikel

Publicatie in blad InZaken (november 2015) Land van Cuijk & Noord-Limburg

We weten allemaal wat een gebrekkige elektrotechnische installatie betekent: storing. Of erger nog: brand. Door middel van preventief onderhoud is het mogelijk om risico's te zien voordat ze écht zichtbaar zijn. Met een NEN 3140-inspectie, eventueel aangevuld met een thermografisch (infrarood) onderzoek, worden gebreken feilloos aan het licht gebracht.

Bekijk het volledige artikel

Waarom kiest men voor Thermografisch Adviesbureau BV?

Steeds meer bedrijven kloppen bij Thermografisch Adviesbureau BV aan voor onafhankelijke thermografische en E-Inspecties. Dat is niet voor niets, want Rob Huting en Ralf Grispen, eigenaren van Thermografisch Adviesbureau BV, hebben al 20 jaar ervaring op het gebied van inspecties. "Het is een duidelijke trend om een onafhankelijke partij in te schakelen voor de uitvoering van thermografische en E-Inspecties", vertelt Rob Huting. "Van kleine, lokale tot grote, internationale bedrijven uit allerlei sectoren.

Bekijk het volledige artikel

Sponsoring 

Thermografisch Adviesbureau BV sponsort het Inspectiecongres. De vierde editie van het inspectiecongres vindt plaats op 25 november 2015. Het thema is: 'Inspecteren in 2020'. Een informatieve dag voor iedereen die zich (direct of indirect) bezighoudt met de inspectie van elektrische installaties en arbeidsmiddelen. Gezaghebbende sprekers brengen u op de hoogte van relevante ontwikkelingen en trends.
Zien we u ook?

 

Contractverlenging met Star Air A/S

Wederom contract verlenging met luchtvaartmaatschappij Star Air A/S, onderdeel van A.P. Moller-Maersk Group, voor inspectie van 11 Boeing 767 toestellen. Behalve de inspectie aan composiet inspecteren we ook de elektrische bedrading in de cockpit.  

  

Composiet materiaal voor moderne vliegtuigen dient extreem stevig en licht te zijn. Deze materialen zijn van belang voor de prestatie en luchtvaardigheid. Een veel gebruikte structuur hierin is de honinggraat.
Zolang de honinggraat intact is kunnen ze veel gewicht dragen. Het is belangrijk dat de structuur verbonden is met de buitenkant. In vliegtuigen wordt de honinggraat o.a. toegepast in de toegangsdeuren, motoren en vleugels.

Door een haarscheurtje in de buitenkant van het composiet materiaal kan er vocht in de honinggraat structuur doordringen. Aangezien vliegtuigen op hoogte vliegen, zal dit vocht worden omgezet in ijs. Hierdoor kan het composiet materiaal uitzetten met behulp van onze infrarood camera is dit op te sporen.
Tevens inspecteren wij ook de elektrische bedrading en componenten in de cockpit. Eventuele elektrische overbelasting en slechte verbindingen zullen in een vroegtijdig stadium door ons opgespoord worden.

Lees meer in onze application story

Sponsoring


Thermografisch Adviesbureau BV is ook op sportief gebied actief en heeft dan ook de F2 van voetbalclub VV Born in compleet nieuwe shirts gestoken. Uiteraard voorzien van ons mooie logo.