Overige artikelen

  

 Publicatie E&I april 2017

Publicatie in E&I (april 2017).
Het regelmatig inspecteren van eletrische installaties is geen overbodige luxe. Dat daarbij het menselijk oog niet altijd alles kan waarnemen , bleek onlangs tijdens de tweejaarlijkse inspectie bij een kunststofverwerkend bedrijf. Ralf Grispen van Thermografisch Adviesbureau / Elektra Inspectie ontdekte tijden zijn ronde met zijn Flir-warmtebeeldcamera (P640) een losse bout/moer verbinding in een van de schakelkasten.

 Nijmegen Business 2017

Publicatie in Nijmegen Business (maart 2017): Brand.
Eén van de ergste dingen die een bedrijf kan overkomen. Allereerst vanwege het gevaar dat je medewerkers en gasten lopen. Ten tweede vanwege de enorme financiële gevolgen. Veel ondernemingen die door brand worden getroffen, komen dit niet meer te boven, hoe goed ze ook verzekerd zijn. De inspecteurs van Elektra Inspectie maken brandrisico's zichtbaar in relatie tot elektrotechnische installaties en geven onafhankelijk, betrouwbaar en helder advies over wat je kunt verbeteren. Een belangrijke stap in het voorkomen van brand.

   
 Product informatie

Product informatie Thermografisch Adviesbureau 
Wilt u storing of brand voorkomen? Wilt u risico's zien nog voordat ze echt zichtbaar worden? Ongetwijfeld antwoort u met een volmondig 'ja' op deze vragen. Wilt u zich geen zorgen meer maken, dan bent u bij Thermografisch Adviesbureau aan het juiste adres.

   
 Inzaken 2016

Publicatie in InZaken (juni 2016), Land van Cuijk & Noord-Limburg
Wie denkt hier dat ie z'n brandzaakjes goed geregeld heeft wat betreft zijn bedrijfsverzekering? Met deze vraag opende gespreksleider Paul toon de Cubox-forumdiscussie met de naam 'Brand in je bedrijf', die op 31 maart toepasselijk plaatsvond in de brandweerkazerne van Cuijk.

   
 Inzaken 2015

Publicatie in InZaken (november 2015), Land van Cuijk & Noord-Limburg
We weten allemaal wat een gebrekkige installatie betekent: storing. Of erger nog; brand. Door middel van preventief onderhoud is het mogelijk om risico's
te zien voordat ze écht zichtbaar zijn. Met een NEN 3140-inspectie, eventueel aangevuld met een thermografisch (infrarood) onderzoek, worden gebreken feilloos aan het licht gebracht.

   
 Waarom TAB Waarom kiest men voor Thermografisch Adviesbureau BV?
Steeds meer bedrijven kloppen bij Thermografisch Adviesbureau BV aan voor onafhankelijke thermografische en E-Inspecties. Dat is niet voor niets, want
Rob Huting en Ralf Grispen, eigenaren van Thermografisch Adviesbureau BV, hebben al twintig jaar ervaring op het gebied van inspecties. "Het is een duidelijke trend om een onafhankelijke partij in te schakelen voor de
uitvoering van thermografische en E-Inspecties", vertelt Rob Huting. "Van
kleine, lokale tot grote, internationale bedrijven uit allerlei sectoren."