Onafhankelijk advies

Specialisten in dienst

Elektrische keuringen

De inspecteurs van Elektra Inspecties hebben ruime ervaring in diverse branches: van fabrieken tot zorgcomplexen en van tuinbouwbedrijven tot recreatieparken. Onze inspecteurs bepalen de veiligheid van de installaties en/of apparatuur aan de hand van een visuele inspectie en door de installaties door te meten. Daarna ontvangt u een heldere, onafhankelijke rapportage van de bevindingen. Het inspectierapport is de perfecte basis voor een structureel onderhoudsplan. Mocht er onverhoopt toch een calamiteit optreden, dan heeft u een sterke positie als het gaat om aansprakelijkheid.

Thermografische inspectie

De inspecteurs van Thermografisch Adviesbureau draaien hun hand niet om voor thermografische inspecties in complexe omgevingen, zoals de elektrotechniek, de industrie, de scheep- en luchtvaart en de petrochemie. De inspectie wordt contactloos uitgevoerd, waardoor uw bedrijfsproces gewoon door kan gaan. Na de inspectie ontvangt de klant een digitaal rapport met de infraroodbeelden en de gewone beelden. In dit rapport staat een helder en objectief advies over de verbeterpunten. Zo kunt u heel gericht maatregelen nemen.

Zo veel eisen? Weet jij nog hoe het zit?

De inspectiemarkt is flink in beweging, dat zal je niet zijn ontgaan. De vakbladen staan vol met artikelen over allerlei ontwikkelingen, bijvoorbeeld rondom NEN 3140 en NTA 8220. De ene partij, bijvoorbeeld een verzekeringsmaatschappij eist een NEN 3140 inspectie, de andere partij eist een VIER inspectie en het kan nog ingewikkelder door een NEN 3140/NEN 1010 inspectie te eisen terwijl een AGRO elektra inspectie afdoende is. Kortom, partijen kunnen een hoop verschillende eisen stellen en dat maakt het voor ons lastig om ‘zomaar even’ een offerte aan te bieden. Het is daarom van groot belang dat we voor het aanbieden van een offerte eerst weten welke eisen in de verzekeringspolis gesteld worden.

Steeds vaker worden we gebeld en gemaild met vragen over het verschil is tussen de verschillende inspectiemethodieken. Recent zijn we gestart met een landelijke tournee om tussenpersonen en assurantiekantoren op de hoogte te houden van de actuele ontwikkelingen binnen de inspectiebranche. Ook worden we steeds vaker ingeschakeld voor advieswerk voordat bijvoorbeeld een installateur start met de aanleg van een nieuwe elektrotechnische installatie. We worden tijdens de engineeringsfase al bij een project betrokken met als doel om winst te behalen tijdens de opleveringsinspectie. Vooraf fouten ontdekken kan voor een installateur grote financiële voordelen hebben ten opzichte van het ontdekken van de fout tijdens de opleveringsinspectie.

Installateurs die een samenwerkingsovereenkomst met ons hebben gesloten, profiteren nog eens extra van deze mogelijkheden. Ook interesse in een samenwerkingsovereenkomst? Neem dan contact met ons op.

Neem direct contact op!

© 2024 - Thermografie.nl | Elektrainspectie.nl
Created by